More is more

Från en sjukstuga till en annan. Ny Veckans bläcka!

På bilden – jag och Jennie under en kväll på stan för ett par år sedan. Långtifrån moodet under inspelningen av veckans podd. Som titeln antyder så spelar vi in från en sjukstuga till en annan. MEN vi pratar om annat också! Jag lovar.

Med anledning av det nya heta paret Jerry Hall, 59 år och Rupert Murdoch, 84 år kände vi oss manade att prata om detta med kärlek över gränserna… och vi sladdar även in på 40-årskriser. I år fyller jag 40 år, och jag känner inte av någon kris över huvudtaget… men det kan nog komma senare. Jennie har i alla fall läst en undersökning om att det här med 40-årskriser egentligen inte existerar. Jag vet inte riktigt om jag tror på det. Man hör om alldeles för många (män) som just runt denna ålder börjar spela ett nytt instrument, köper en motorcykel, funderar på att säga upp sig, och flytta till Toscana. Eller helt enkelt börjar om sitt liv… osv osv. Ja ni fattar.  Detta och mycket mer!
Lyssna här på bloggen – eller här på iTunes, eller här på Libsyn. Prenumerera på podden kan ni göra här.

2 Comments

Började lyssna från min egen sjukstuga men somnade så jag får lyssna klart senare istället. Gravid i v 40 och dunderförkyld… Inte den roligaste kombon. Ser fram emot barnvagnspromenader under våren med er i lurarna, ni gör verkligen bästa podden!

Post a Reply

Grattis till bebisen! Ja, hoppas vi får sällskapa dig under barnvagnsprommisar!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.