More is more

Perfekta rum

Sandy Gallin var Hollywood-agenten som sadlade om och blev interior designer. Och det gjorde han ju rätt i. Kolla in bilderna här – några är från hans egna hem och några är från klienters hem som han designat… Läs mer om honom här.

dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-02-malibu-entrance-hall dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-10-malibu-home-landing dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-03-malibu-living-room dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-04-malibu-master-bath dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-05-amagansett-new-york-living-room dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-13-los-angeles-home-1960s dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-16-bridgehampton-new-york-exterior dam-images-decor-2014-03-sandy-gallin-sandy-gallin-homes-18-bridgehampton-new-york-living-room vaulted-ceilings-06

 

6 Comments

Hade kunnat flytta in i alla bilder på en gång. Så snyggt!

Post a Reply

Du måste ju läsa ‘Hollywood Life: The glamorous Homes of Vintage Hollywood’ av Eliot Elisofon’ (om du inte redan gjort det..;-). Fantastisk!!! Bara omslaget i brun sammet och en ung Tony Curtis utanför sitt hem… Ljuvlig!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.