More is more

En gris i Hollywood. Ny Veckans bläcka!

Vi är tillbaka! Den här veckan pratar vi om bilderna ni inte fick se på våra Instagram. De senaste skönhetsrönen – UV handskar för händerna. Perfekt för oss här i Hollywood när vi susar runt i våra bilar… eller inte. Vi pratar om min grannes gris (kolla in killen på bilderna här nedan). Och om andra grisar i Hollywood. För det finns en hel del grisar hos stjärnorna. Och inte bara grisar. Jennie berättar om hur Paris Hilton råkade tappa bort sitt lejon. Och om när George Clooney gick på kattlådan. Förmodligen inte något som skulle uppskattats av Amal Alamuddin…  Och så avhandlar vi Urban Farming livsstilen – som Jennie lever ut för fullt. I min trädgård går det inte alls lika bra.
Lyssna här på bloggen (lite längre ner, under grisen) – eller här på iTunes, eller här på Libsyn. Prenumerera på podden kan ni göra här.
FullSizeRenderDen här killen har betar. Han är 6 år gammal och bor på Hollywood blvd. Han älskar att gosa i sängen med sin husse och matte. Gillar sitt Hollywood-liv helt enkelt.

IMG_7804Buster gillar honom inte.

1 Comment

Hej Karin,

Jag undrar så vad du tänker om IPL och andra laserbehandlingar. Tror du att det funkar eller mest sliter? Både den uppfräshande effekt i allmänhet och mer specifikt för att få bort rodnad, ytliga blodkärl.. Du verkar ha koll så jag blev sugen på att höra vad du tänker 🙂

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.