More is more

Who´s that girl? Ny Veckans bläcka!

Vad passar väl bättre mitt i Påsklovet än att ladda ner ett rykande färskt avsnitt av Veckans bläcka!? Ja, inte vet jag…

Jag tycker i alla fall att ni ska lyssna! Vi pratar om en massa kul! Som den gången Jennie misstogs för en super-celebrity, och den gången JAG misstogs för en paparazzi-fotograf. Man är väl kanske hellre det ena än det andra.
Lyssna här på bloggen – eller här på iTunes, eller här på Libsyn. Prenumerera på podden kan ni göra här.

7 Comments

Hej Karin! 🙂

Jag och en kompis ska åka runt i kalifornien i två veckor i början av juni. Vi har än så länge bestämt att vi ska ta oss till Los Angeles, San Fransisco och Yosemite, men vi behöver fler tips på var man ska åka och vad man inte får missa i denna fantastiska delstat. Har du några bra tips? Kram och tack för den bästa podden!!!

Post a Reply

Vi är 22 år förresten! 🙂

Post a Reply

Kul! Har du läst min guide? Den ligger här på bloggen i höger-spalten! Lycka till!

Post a Reply

Jag stod och gjorde sista touchen på min morgonrutin med smink och hårfix imorse, när slutet på podden fullständigt knockade mig. Hjärtljuden + Adele tillsammans var något av det vackraste jag någonsin hört ♥

Post a Reply

Hej!
Gillar eran pod och lissant varje vecka, men har fran början kännt att Jenny Hammar är lite översittare ver dig. Hon förminskar dig med sa sting lite här och där. Ville bara papeka att detta är trakigt, och kanske hon inte tänker pa det själv. Men Jenny skärpning!

Post a Reply

Jag tror nog att det mesta sägs med humor och värme… och att vi har roller som vi kör på.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.