More is more

Under bordet. Ny Veckans bläcka!

I veckans avsnitt pratar vi om BBQ:s, vad som försiggår ovanför bordet – och UNDER bordet. Vi avhandlar Emmy-galan, pratar lite TV-serier, shopping – och senaste hjälpmedlet för att undvika okynnes-shopping. Kanske något för mig? Och Busters skäll-halsband – är det något man kan testa på snarkande män? Why not!?
Lyssna här på bloggen – eller här på iTunes, eller här på Libsyn. Prenumerera på podden kan ni göra här.

5 Comments

Hej, har lyssnat på halva podden nu (till jobbet), ni pratar hundar och ribs. Grejen är att alla köttben som är tillagade är livsfarliga för hundar och katter, eftersom de blir porösa och kan dela på sig och de kan få spetsiga delar i sig som skär upp mage och tarmar. Vargar äter råttkött med ben, och det är inga problem. Ville bara dela med mig. Tack för er mysiga podd som förgyller mina torsdagar! Hälsningar Helena

Post a Reply

Hallå Hej!
Föreslår att du tittar på den brittiska original serien utav The Night Off. Criminal justice. Så himla mycket bättre. Allt gott / Eem

Post a Reply

Dagens högsta skratt blev definitivt när jag lyssnade på er podd! 🙂

Kika gärna in på min blogg poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂

Post a Reply

Som tidigare skrivet: ge gärna hunden råa ben. Då funkar allt, tillochmed kycklingvinge ex kan serveras till överlyckliga hundar. Men passa för tillagat i alla dess former. När jag var i LA i början av året såg jag rökta ben, skulle nog inte lita på det heller….. Lycka till med “gänget” och tack för en rolig pod (som jag lyssnade igenom och följt sedan sista LAtrippen)

Post a Reply

Hej Karin
Tack för suverän podd som vanligt!
Ser att andra kommenterat ang ribs till hundar,men måste också skriva känner jag
Jag har två bichoner och jag ger dom rå mat alltså ej tillagat kött och dom kan äta alla slags ben så länge dom inte är tillagade.
Hunden är rovdjur från början och kan äta allt rått.
Har slutat med allt processat till mina hundar så som torrfoder.
Testa det på Buster. Han kommer att må jättebra på det

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.