More is more

Blandade pics…

Henrik kollar in bygget. Vi har nu haft bygget igång i cirka två månader och det känns rätt så skönt att lämna det för sommaren och åka till Sverige. Ska bli skönt att slippa hamrande, sågande och allmänt byggbrus. Men det ska också bli sjukt kul att komma tillbaka efter sommaren och se hur det blivit! Prommis i våra hoods ner till kvartersrestaurangen.

Där Caesar åt sin första Calzone ever – och det lär inte vara sista gången. Harry var hos en kompis på sleepover.

En annan dag – bad i poolen efter skolan.Killarna älskar att snickra. Och i och med att vi bygger om har vi en himla massa överblivet material att snickra med. Här har de byggt en snickarbänk, snickarbord och pall.

På Memorial Day tog vi en tur runt en liten sjö. Ellie i bärsele, och killarna på cyklar.

2 Comments

Åh, är hans mjölkallergi borta?
Var han inte otroligt känslig? Hade han något mer än mjölk? Har själv en pojk på 2 år som är ägg, mjölk och sojaallergiker. Hoppas att det ska växa bort i framtiden.

Post a Reply

Berätta mer om bygget! Gör ett eget blogginlägg om det. Superintredsant ju! Ett rum till Ellie eller mer än så? Jag är föräldraledig och tittar på massa husprogram. Alla berättar att det är såå smart ekonomiskt att bygga ut/till istället för att sälja och köpa större.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.