More is more

Karins år. Ny Veckans bläcka!

Det var ett år sen vi summerade sist. Den här veckan i podden blir det en special från mitt år som varit – och nästa veckas avsnitt blir Jennies. Efter det är vi tillbaka som vanligt igen – och med en frågepodd dessutom. Så om ni har frågor får ni gärna ställa dem i kommentarsfältet här och på instagram!

6 Comments

Ska bli intressant att se hur Jennie ska summera sitt år utan att vara det minsta personlig. Men hon lyckas säkert…

Post a Reply

Vilken tönt du är. Kanske borde prova att gå igenom en skilsmässa offentligt själv innan du sitter och postar småsinta kommentarer på nätet.

Post a Reply

HEJ! Var hittar du dina fina randiga tröjor?

Post a Reply

Jag har flera olika favoriter. Just denna är från Saint Laurent. Andra favoriter kommer från J Crew. Och Gap.

Post a Reply

Alltså satt i bilen mellan Leksand-Mora & fulgrät om när ellie föddes,så otroligt fint & vackert ögonblick.. jag har själv fött 3 barn via ivf & vet hur mycket man går igenom ☺️

Post a Reply

Är det för sent att ställa frågor till kommande frågepodd måntro? Jag gör ett försök iaf! Jag planerar nämligen en flytt till SF area om ett år och fnular en hel del på hur det kommer bli. Är 36 år och har inte familj, men även om min situation är en annan än er som har barn tänker jag att ni säkert sitter på massor av erfarenheter från kulturbytet som det vore spännande att höra om! Ni som tagit steget att flytta från Sverige till Californien, vad önskar nu att ni visste när ni flyttade? Har ni några tips om vad man som ensam kvinna ska tänka på när man tar sitt pick och pack för att försöka starta upp ett nytt liv overseas? Det vore härligt att höra er berätta om era erfarenheter av det första miljöombytet!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.