More is more

Harrys 10-årskalas!

I söndags fyllde vår älskade lilla Harry 10 år! Helt otroligt såklart! 10 år med denna underbara lilla människa… Så smart, så egen, så fin! Bästa 10 åren av mitt liv… Dagen startade med sång och tårta på sängen, frukost och sen det sedvanliga ö-kalaset. Som kulminerade i kompis-middag med skaldjur OCH fyrverkerier. Och ett besök på akuten…Tårta till frukost och pussar från lillasyster.
Det bästa jag gjort i livet!

Harry, Caesar och kompisarna testar racer-båtarna från farmor.

Frank och Ullis.

Mamma, Victoria och Pernilla.

Fina fina pappsen.

Och snälla farmor och Harry.

Härliga farfar, farbror William och Helena!Födelsedagsbarnet!

Här är det påfyllning för barnen som blev kvar för kvällens fortsatta kalas – och fyrverkeri… och det var väl någonstans efter det som Henrik skadade sig och fick åka till akuten för att bli sydd… mer om det i veckans podd. Här har Henrik just återvänt efter att ha fått skjuts av Pernilla t o r till sjukan för att bli sydd…Så tack för det Pernilla! Annars hade vi inte fått se det här på himlen lite senare.

1 Comment

Alltså.. pussbilden på Ellie är så gullig att jag inte kan sluta titta! Tack för att du delar med dig. Fin familj, fina bilder!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.