More is more

Älskade ungar!

Så underbara, egensinniga, roliga och smarta är dom våra barn. Slås ofta av hur lika – och hur sjukt olika de är! Fina Harry! Så smart, känslig och speciell! Väckte mig med en 40 minuter lång resumé av vad jag missat i de senaste Lost-avsnitten. Varenda detalj fick jag.
Den här lilla gullkorven då? Kan man bli sötare? Och vilket humör. Kan verkligen redan nu bli argare än någon annan i denna familj varit… hjälp!Och så denna! Hahaha! Så underbar! Fixade frukost till mig imorse – medan Harry gav mig Lost-resumén. Så rolig och omtänksam.

Jag är så stolt och tacksam över dessa älskade liv i mitt liv. Allt genom älskade Henrik! Imorrn har vi bröllopsdag… 9 år som gifta och 15 ihop. Wow!

1 Comment

Så fint skrivet! Och så fina barn xxx

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.