More is more

Blandade pics…

Åt lunch med Cissan, Issa och Ellie på supermysiga Daichan i Studio City. Mycket mut blir det om man ska få Ellie att sitta i stolen en hel lunch!
Jag hade Sunnie och Cara hemma hos mig en dag. Sunnies bebis kommer om bara några veckor!Gympa hemma med Ellie som gärna hjälper till!

Lekfit on demand är toppen!Me myself and I.

Och med lilla!Glöm aldrig detta hörrni!

3 Comments

Du är så himla snygg och har så fantastisk hy!

Post a Reply

Karin du strålar verkligen! Jag försöker att inte kommentera utseende, men förlåt, du är bara så himla vacker att jag är tvungen att säga det! Och, förlåt igen, hur gullig är inte Ellie? SÅ söt!!

Skulle du kunna sammanställa ett inlägg med bästa skönhetstips? Speciellt förebyggande mot rynkor och andra saker som kommer med åldern.. jag är 28 år och har blivit tillsagd att man egentligen “ska” börja när man är 25. Men jag behöver hjälp där ute i skönhetsdjungeln, så uppskattar verkligen tips! Har ju hört på er underbara podd att du är väldigt kunnig inom just detta område. Skulle också vara kul om du kunde tipsa om behandlingar här i Los Angeles.

Tack för en underbar blogg och underhållande podd 🙂

Post a Reply

Hanna och Lady M! Alltså ni förstår hur glad jag blir av att höra detta?! Tack! Och ja, Lady M – skönhetsinlägg kommer!
kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.