More is more

Soliga dagar…

Solen skiner sin gilla gång… men vi har det kallare än vanligt. Och älskar förstås det! 

Lill-stumpan fick sin första klippning på hårsalong i helgen. Klassisk Gustav Vasa-klipp tyckte Henrik. Söt som en karamell säger jag!Toa-selfie. Jag älskar vårt nya badrum. Och jag lovar göra ett beauty-inlägg snart… vi kommer prata om våra beauty-rutiner i kommande fråge-poddar. Och jag ska göra ett inlägg här också.

Henriks mamma är och hälsar på! Väldigt trevligt! Och här har vi lite grill-middag i helgen.
Jennie var förbi med sina gullisar på lite fika och lek en dag.Nu är jag helt klar med min walk-in-closet och sminkhörna. Och är så nöjd! Jag har alltså vanity-bordet i anslutning till garderoben och nu när alla speglar är på plats så ser man hur bra det blev.
Och här från vanity-hörnan…Och här sitter han under bordet. Med lösögonfransar och allt på. Gullig.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.