More is more

Perfekt måndag!

På måndagar spelar vi för det mesta in veckans podd, även denna vecka började så. Skönt att starta veckan på det viset – och dessutom få älta lite av helgen då med Jennie. Sen hade jag Caesar hemma från skolan då de hade planeringsdag. Och förra måndagen hade jag Harry hemma – och då var han och jag och lunchade själva och tvättade bilen. Idag var det Caesars tur för egentid med mommy. Vi åkte och lunchade på hans favorit-restaurang. Och vilken TUR för mig – för sen ville han att vi skulle åka och göra pedikyr. Som en dröm! Så mysigt.

Han tyckte det var så härligt!Såhär fina fossingar fick vi!

Sen hämtade jag Harry – som är liggandes med svullen fot efter ett getingstick igår.  Lilla gubben! Konstigt nog blev det nästan ingen reaktion alls igår, den verkar ha kommit först idag. Jag och lillstumpan.

 

3 Comments

Älskar din stil, både när det gäller inredning & stil. Lyssnar varje vecka på podden, det är ett härligt sällskap på mina promenader:) . Är så sugen på likadana solglasögon som du har. Vet du vad modellen heter?

Post a Reply

Vad kul att du lyssnar på oss! Vet tyvärr inte vad modellen heter – men det är Celine…

Post a Reply

Åh vilken fin klänning! Var har du köpt den/märke?

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.