More is more

4 Comments

Hej,
Som nybliven 30-åring var det skönt att få höra dig prata om ångest, samma ångest som jag (kanske inte känner lika ofta som för ett par år sedan) har. Och att du idag känner hur rätt du har hamnat. Att det ordnar sig. Fint. Just att kämpa på med sin karriär och känna att man inte riktigt hör hemma, men kör på ändå… den är tuff! Tack för att ni alltid får en på bra humör. Kram

Post a Reply

Hej!! Jag måste bara säga tack för att du delade med dig i avsnittet om din ångest. Jag är 25 år och har lyssnat på er pod sen start för jag tycker ni är så härliga och inspirerande. Men jag upplever exakt det som du berättade om och blev så himla lycklig när du sa att du inte kände dig som ”vuxen” och att det började lösa sig förän du va 27-28. Jag fick så mycket hopp!! TACK

Post a Reply

Som alltid trevligt att lyssna till bläckan❣️Och det du berättade, Karin, om din tidigare ångest.. tankar kring det och erfarenheten. Starkt och ja, fint och rätt vemodigt. Men även skönt att höra att du mår så bra på senare tid. Kram och tack för alltid trevlig lyssning och läsning!

Post a Reply

Hej på er! Skönt att höra att det man pratar om kan hjälpa! Ibland undrar man ju verkligen vart man är på väg, och vem man är. Man hittar sig själv längs vägen! Och resan dit, och livserfarenheterna är med och formar en till det man blir. Man måste vara snäll mot sig själv, och inse hur viktig man själv är. kram!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.