More is more

Midsommar 2018

Midsommarafton 2018 började lite som en skräckfilm – alltså vädermässigt. Klockan nio skickade vi för första gången i vårt ö-liv ett mess till alla inbjudna att vi eventuellt nog skulle bli tvungna att ställa in. Och då har vi ändå haft många midsomrar med dåligt väder. Vi hade 21 sekundmeter och kunde knappt öppna dörrarna, än mindre ta ut båtarna. Men så vände det! Och vi hade en fantastiskt härlig midsommar med goda vänner, underbara ungar, massa god mat och dryck. Och eld, salutkanon och hjärtat i halsgropen såklart. Vårt gulliga lilla gäng i väntan på gäster.

Lilla kusinerna Frank och Ellie.

Första gången på ön för ljuvliga lilla Florence.

3 Comments

Starten var ju verkligen inte lovande, men vad härligt att det vände 🙂
Måste fråga, din tillbringare i grönt glas, varifrån kommer den? Köpte nämligen en som jag senare upptäckte hade djupa sprickor runt handtaget och dels blev livsfarlig och dessutom läckte så nu är jag på jakt efter en ny fin.
Hoppas ni har en härlig måndag 🙂

Post a Reply

Hej! Jag kan inte se märke på den… och minns nu inte var jag köpte den – det var online för ett par somrar sedan. Trevlig sommar!

Post a Reply

Tusen tack, hittade tillslut en annan, men kommer hålla ögonen öppna för fynd på diverse loppisar jag planerar att släpa med min man till 😉

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.