More is more

Vilken vecka!

Ännu en vecka då jag knappt hann blinka.. Hann med ETT pass på Lekfit denna vecka – bättre än inget alls resonerar jag. Och åh andra sidan är dessa pass så stenhårda att jag har träningsvärk resten av veckan sen.

Lillstumpan. Så fort vi är uppe i vårt sovrum ska hon sitta vid mitt sminkbord och rota i lådorna. Jag har suttit där kanske 3 gånger sen jag skaffade det… kul att någon har användning av det! Och jag kommer få det bara det blir lite mer tid.Malin kom hem på lunch en dag. Mysigt!

Jag och Ellie plöjer Camilla Läckbergs böcker om Super Charlie. Ellie älskar dom!Det här älskar jag! Bergenbags som vi pratade om i podden. Candice Bergen som målar hundporträtt på väskor. Jag har som en galning mailat och DM:at sista veckorna, utan några resultat ännu. Hon verkar busy.

Jennie och jag pratar jobb. Och annat!Vi håller på och ska bygga om vårt garage till gästhus, och i samma veva ska vi hitta en annan lösning för vår drive-way. Nu är den asfalterad men vi skulle behöver göra något sånt här istället – snyggt, och så mycket bättre för vatten-avrinning under regnperioderna…

Lekparken med Ellie. Hon älskar det!Och detta älskar hon också. Att vara allas medelpunkt!

Och moraliskt stöd… som här åt Caesar. Fredagen spenderade vi 3 timmar på UCLA:s mat-allergi specialistmottagning. Hoppas på att vi ska få hjälp för Caesar.Och så hade jag partyplanning-möte med den här härliga personen Charley!

Och Caesar började Halloween-pynta! REDAN, jag vet!

4 Comments

Kul med nytt projekt, men, vad händer med Henriks mancave? Blir ju orolig 😉

Post a Reply

Hej! Vart är ditt stela guldarmband ifrån.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.