More is more

Bra grejer…

Jag och barnen kan inte få nog av alla fina pumpor! De är så fina som dekorationer. Pricken över i:et på hösten.Skönt med hösthajkerna – om man kommer ut tidigt… det blir fortfarande uppåt 28 grader varmt på dagarna. Så det gäller att gå tidigt om man vill att det ska kännas lite friskt.

Ellie började på dansklass i veckan. Hon verkade tycka att det var väldigt kul! Senare i veckan var hon på sitt första tandläkarbesök – som gick bra. Exemplarisk tandvård tyckte tandläkaren att hon fått från mamma och pappa. Puh. För det har kämpats med att borsta de där små taggarna.Jag har redan preppat för Halloween. Skyller ju alltid på att det är barnen som hetsar på med dekorationer och kostymer. Men inser att det ändå kanske är jag som är värst!

Så mycket mys i veckan i våra nya superhärliga soffor.Och myset på First Aid Kit på The Greek theatre. Älskar dessa systrar! Genier.

Jag och Buster på väg att hämta killarna på skolorna. Buster älskar att vara skolskjuts! Börjar vifta på svansen som en galning flera kvarter innan vi kommit fram.Och solnedgångarna denna vecka… titta bara på denna.

Att få mysa med sin förstfödda lilla bebis. Bästa som finns!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.