More is more

2 Comments

hej bläckan… ni är toppen! älskar er podd. men nu en fråga… lyssnade på ett avsnitt nyligen om beauty. ni verkar så kunniga och otroligt ambitiösa med er hudvård och båda er två ser verkligen fantastiska ut. En rak fråga: har någon av er gjort botox? man ser alla selfies som läggs upp och jag undrar verkligen om det är möjligt att vara fullkomligen slät och rynkfri genom att bara göra facials och använda bra krämer.

Post a Reply

Jag har gjort botox ett par gånger förut, men inte längre. Det blev verkligen inte bra på mig! Men jag gör kontinuerligt s k Caci-facials vilket är en ganska stark microcurrent behandling som slätar till huden genom att musklerna stramas upp. Gör även olika ljusbehandlingar då och då… it takes a village… hahaha.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.