More is more

Blandat var det här…

Min älskade walk in closet har fått sig lite ny garderobs-konst! Det blev bra tycker jag!Världens sämsta men gulligaste vakthund på sin plats. Spanar efter ekorrar och andra oinbjudna gäster. Mysig prommis i Franklin Canyon.

Caesar spanar efter sköldpaddor.Dålig bild, på kanske världens godaste steak sandwich signerad Henrik.

Halloween-pyntet börjar likna något nu… Sunnie, Grant och barnen var på besök. Här med supergulliga lilla Honor! Söt som en liten kaka!Apropå Halloween – Buster sparar päls för att åka på klippning precis innan Halloween. Tanken är att han ska klippas som ett lejon.

Jag har varit, och ÄR sjuk. Hela veckan! Det går liksom inte över… funderar på om det är bihåleinflammation kanske. Är jag inte bättre imorrn får det bli ett läkarbesök. Känner mig som att jag befinner mig i en bubbla. Tack för det alla hundratals wellness-shots jag dricker dag ut och dag in.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.