More is more

Vänner i stan!

Sån megamys-helg har vi haft! Min bästis Martina var i stan med sin familj – Kristoffer och barnen Ruben och Ralph. Vi badade, snacksade, drack vin, åt god mat och pratade om allt. Så himla härligt! Martina och jag lärde känna varandra 1997 (!) när vi började jobba i redaktionen på TV-programmet Silikon. Mycket har hänt sen dess! Vi bodde också här i LA tillsammans  under tidigt 2000-tal. Vi var såklart tvungna att köra förbi vårt gamla hus på en bakgata vid Paramount Studios. Och så var vi turister på Harry Bosch-set. Kul!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.