More is more

This is 42!

I helgen fyllde jag 42 år! Älskar att fylla år! Hoppas det håller i sig. Lever efter mottot att man aldrig kommer vara yngre än just idag, och då finns det ju alltid anledning att fira. Och där jag är i livet kan jag faktiskt inte önska mig något mer. Så jag måste helt ärligt säga att det kändes toppen att fylla 42! Jag för-firade med fina väninnor traditionsenligt med en mysig lunch på The Ivy på Robertson blvd. Malin, Issa, jag , Cirpa, Jennie och hunden Baltazar.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.