More is more

Hänt i veckan…

Gästhusbygget går framåt! Det kommer bli så himla fint! Lite försenat men det är väntat såklart…Såhär ser det ut inuti.Och det här är utanför – det ska ligga gräs där mellan betongen. Och så ska jag sätta lite fina träd i krukor, oliv- och citronträd.

De här gulliga tjejerna! Ellie och Honor. Såna sötnosar. Vi lunchade med Cara och Honors mamma Sunnie i veckan på Gracias Madre. Jag, Sunnie och Cara har haft barn i samma klass sen 5-6 år tillbaka, och vi har alltid MYCKET att gå igenom.Julklipp för Ellie, Harry och Caesar. Tyvärr blev det lite Prins Valiant på Ellie.

Alla dessa vackra kvällar. Blir faktiskt lika tagen varje gång.Nästa år firar jag och Henrik 10 år som gifta (17 år ihop!), och detta ska ju firas med en fest. Och jag ska ha klänningarnas klänning! Var på en första fitting i veckan. Spännande!
Ellie bjuder på kalas i sitt rum! Hon älskar att bjuda på fika…Mys med pappa.

Snack med Caesar på väg från skolan. Så himla kul med mina stora killar och vilka samtal vi kan ha nuförtiden. Jag fick också tid för julfix av håret!

2 Comments

Mysigaste familjen ❤️ Älskar dina bilder o allt därtill.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.