More is more

4 Comments

Bästa poddarna, det är ni det! Ser fram emot varje avsnitt. Gott Nytt År!

Post a Reply

Hej!
I senaste podden pratar ni om klimatkris och er oro för miljön och hur vi ska lära våra barn hur de ska tackla framtiden för att ha en bra värld att växa upp i. Men hur tänker ni rent konkret? Jag blir lite provocerad av att ni pratar om detta samtidigt som ni berättar om alla härliga upplevelser ni haft under 2018 (som inkluderar flyg). Jag vet att jag kan upplevas som dryg nu, men jag sitter i samma båt själv. Jag är också orolig för klimatet – men älskar att resa! Min 16-åring vill inte flyga mer pga klimatpåverkan, jag kan självklart bestämma över henne kring detta, men jag vet ju egentligen att hon har rätt…. Hur resonerar ni?

Post a Reply

Vi är helt klart många i samma båt! Ja hur ska man leva och hur ska man förhålla sig till läget? Vi är i ett skifte, och man tänker mer och mer och oroar sig mer och mer. Vill göra bra saker, men jag är samtidigt väldigt dålig på att förändra! Men något måste helt klart hända.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.