More is more

Och vi är hemma igen!

10 dagar i Sverige och igår kom vi tillbaka till LA. Till dessa solnedgångar som jag aldrig tröttnar på. Det var underbart att fira jul i Sverige. OCH det var underbart att komma hem. Lämnade barn, Henrik och bagage hemma och åkte sen och hämtade denna lilla gullgris! Som jag längtat efter honom.

Och fick en lätt ångest-attack över läget i trädgården… Gästhusbygget är nästan klart, och tomten ser helt för j-g ut… gräsmattan har ju grävts upp totalt för att nya rör och annat skulle bytas ut och ner. Känner lätt stress över att vi ska ha ett stort garden party inom en ganska snar framtid. Hjälp!

Klockan fyra gick vi upp… jetlaggade och dana. Och då hade vi varit vakna sen två. Morgonpigg liten fröken!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.