More is more

Veckan som gick…

Det har varit en lugn vecka sen vi kom tillbaka till LA… lite sjukdom, mycket jetlag och annat stök. Och nu regnar det. Passande väder tycker jag för lite helgmys såhär efter julhelgerna. Skolorna börjar på måndag igen OCH det ser ut som att vårt gästhus nästan nästan är klart… så kul! Ska bli så roligt att ställa i ordning. Och så väntar vi på att trädgården ska komma i ordning också. Just nu är det bara jord. OCH regn. Lika med lerpöl.Perfekt lördagsmys.

Momjeans och turtleneck. Snyggt tycker jag… tvivlar på att det är min mans favoritlook på mig.Killar i huset.

Delar av gänget.
Vackra kullar här i krokarna.

Måste bara lägga upp denna bild för att det här är en daglig rutin. När Buster vaknar på morgnarna går han först in i Caesars rum och rullar sig på mattan, och sen samma sak i Harrys rum. Och ibland Ellies. Och här har vi morgonrull med extra mys.Herregud vilken fantastisk produkt! Trish McEvoy eyebrightener – jag kör den runt hela ögonen! Är så mörk och har så många påsar och annat nu med jetlag och sjuka och Ellie som väcker mig på nätterna.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.