More is more

Gästhuset klart!

Vårt gästhus är äntligen klart! Tada! Nu väntar vi bara på lite detaljer som ska ordnas – och lite färg på utsidan. Och sen är det drivewayen som ska gjutas klart – och det ska ner gräs mellan betongen. Vi är så nöjda! Helt otroligt att detta är vårt gamla garage som nu blivit såhär fint! Jag skulle gärna flytta ut, och flytta in här! I och med att vi är riktiga samlare så var det inte särskilt svårt att inreda med sånt som vi redan hade… jag lever ju efter devisen More is more, och då är det ju lätt man skaffar sig mycket av allt. Här sover man gott!

5 Comments

Wow, det är dröm, så så fint!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.