More is more

Supermänniskorna. Ny Veckans bläcka!

Supermänniskorna, det är ju vi såklart! Eller kanske inte riktigt om vi jämför oss med Tom Brady och Gisele Bundchen – men vilket mardrömsliv om ni frågar mig! Det pratar vi om, och så har jag drabbats av städmani och the #KonMari method. Jennie fick tillbringa fredagen på akuten med en liten. Det och mycket mera denna vecka. Här hittar ni veckans podd! 💋💋💋

Och så har vi äntligen kommit igång med lite rörligt material! Nyfikna på innehållet i våra handväskor? Eller på drömrumpor? Kolla in oss på IGTV 📺 @veckansblacka @jennieham @karinbastin @makesensemedia #veckansbläcka #podcast

2 Comments

Vilken mailadress har du? Skulle behöva komma i kontakt med dig.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.