More is more

Vilken vecka!

Den här veckan har varit helt obeskrivligt härlig! Med familj och vänner i stan och stort party! Jag är så lycklig över hur fint och härligt allting blev! I fredags var vi ett stort gäng med älskade vänner som lunchade och skålade i vin på Chateau Marmont. Supermysigt!Jag, Ullis och Susanne på väg!Ulrika håller det finaste talet till mig. Grät så mycket! Älskade älskade syster, finaste som finns!Och Martinas tal! Så underbart och roligt! Som jag skrattade! Shit vilka år hon och jag haft ihop.

Fina Martina!
Fina Lotta och Ullis.Madde, jag och Loppan – jag kan inte smälta att så många åkte hit för att fira oss och vara med på vår stora dag! Så fint!
Jag och fina Camilla! Vi hade många mysiga dagar! Och jag fick gulla med hennes och Stoffes lilla sötnos Flora! Så mysigt!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.