More is more

The Wedding Party!

Här har vi bilder från vårt anniversary party i lördags… aka The Wedding party! Världens längsta inlägg – i bilder! Världens bästa kväll! Med familj och vänner på plats! Så himla kul! Älskar att så många åkt hit från Sverige för att fira med oss!

Här kommer lilla Ellie och jag i våra klänningar. Ulrika var tärna…

Buster också!

Min underbara svåger Stoffe var officient. Och gjorde det så bra! Vi är så tacksamma!

Kära mamma!

Vow Renewal Wedding

Det var såååå fint så jag kommer göra ett eget inlägg på dekorationer och dukning!

Ni ser vem som tagit min mans plats mellan älskade Issa och mig?

Min älskade bästa vän och storasyster Ulrika! Finaste människan i världen! Det finns ingen som rör mig som hon.

Weddingcake på Prinsesstårta från vår favorit Caroline Nilsson. Och nånstans efter detta slutade det vara en städad tillställning! Något av det sista jag såg på dansgolvet var Filip E som breakdancade och gjorde masken…

Our most amazing partyplanner – Charley Izabella King… with Buster. Thank you!

And thank you Kelli Bee for amazing pics.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.