More is more

This is us…

En vecka har gått sedan vår fest och jag går fortfarande på små moln… det var världens underbaraste kväll! Vi tog såklart en massa bilder. Så det kommer komma en hel del framöver. Här har vi lite på mig och Henrik från innan. Jag sa i mitt tal till honom att jag fortfarande minns what shade of grey his hair was, när vi träffades. Det stämmer. Och snyggaste shaden är nu. Så vansinnigt tacksam för denna man och vårt liv! En liten detalj – min brudbukett… min syster gjorde min bukett som jag använde i Rådhuset för 10 år sedan – och jag bad blomsterfirman här hjälpa till med att återskapa looken något. Vilket de verkligen lyckades med! Det var för övrigt de vackraste blomsterarrangemangen! För någon som är tokig i blommor och rosa så var detta en DRÖM!

Charley thank you for planning!

Thank you Kelli Bee for gorgeous photos!

4 Comments

Så fantastiskt vackert!!! Jag vill nog också gifta mig igen… Med samme man som sist! Fortsätt gärna bombardera oss med bilder, det går inte att få nog!

Post a Reply

Tack att du dela med dig av er fantastiska liv med vänner familj inredning mm, älskar eran podcaster kan inte få nog. Tack att vi få vara en del av er fantastiska liv.Hälsa Jennie också hahahha kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.