More is more

Ur Busters dagbok

Kära dagbok. Det var länge sen ni hörde från mig nu… men jag kände att det var dags för att dela med mig lite av vad jag gjort senaste dagarna. Voff. I lördags fick jag följa med Harry och Ellie på ett människokalas fast för hundar. 30 småmänniskor. Och 30 hundar. Vi nosade på varandra. Jag är ju egentligen mer av en hundmänniska än en hundhund så jag blev rätt glad när jag fick sitta modell istället. Och så var det förstås en annan grej som var bra. Det var mycket snacks. Och cupcakes!Såhär blev det! Ellie, Harry & jag. Det är ju förstås bara jag som ser ut som mig själv, som ni kan se. En modell-hund liksom!
Här ligger jag och husse i sovrummet. Jag väntar på att vi ska kasta boll. Jag kan vänta hur länge som helst. Säger han ordet “bolle” kastar jag mig ur sängen. Alltid redo. Samma sak om jag hör kylskåpsdörren öppnas. Hur djupt jag än sover. Men när det kommer inbrottstjuvar, då sover jag. Voff.Har varit lite deppig i veckan också. Inte riktigt känt mig som mig själv. Haft ont i magen.
Så jag fick åka till doktorn med matte. Usch. Fick lämna blodprov och allt. Stackars mig! Men det verkade som att jag var frisk i alla fall. Matte tror att jag fått i mig något skräp när jag rymmer på kvällsprommisarna. Meh, jag äter väl inte sopor heller. Eller gör jag det… Voff.Här ligger jag, och är modell. Igen! Alla vill måla av mig. Nu är det Ellie som målar mig.

Såhär börjar jag alltid mina dagar! Först hälsar jag på husse och matte. Sen springer jag in till Caesar och rullar mig på hans matta. Det är mysigt. Nästa stopp blir i Harrys säng. Där får jag kli på magen. Och sen rusar jag ner i köket. Där får jag en skinkbit av matte, och sen min “riktiga” mat. Sen sätter jag mig under Ellie. Och där är det storvinst. Varje gång!

Nu till nästa modelljobb. Matte letar efter någon som kan måla ett sånt här porträtt av mig på en av hennes väskor. Hon har tydligen ställt sig på en kö-lista för att få till detta. What the woff…?


Ja. Ni hör ju. Alla drar i mig. Man är poppis. Oops – måste dra! Nu hörde jag kylskåpet öppnas!

xo,

Buster

 

1 Comment

Gud så gullig han är, Buster! <3

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.