More is more

The End. Ny Veckans bläcka!

Den 13e maj 2015 kom vår första podd ut. Det är fyra år sedan denna vecka… och wow vilka år det varit❣️ Som vi fnissat, skrattat och gråtit (och ätit och druckit)! Och som vi älskat er alla lyssnare, och ert engagemang❣️ Cirkeln är sluten, och vi har sorgliga besked denna vecka 😢 We love u ❤️❤️❤️ @veckansblacka @jennieham #veckansbläcka

Vi kommer avsluta med två frågepoddar. Så nu har ni chansen att fråga vad ni vill! Kör på!

puss & kram

23 Comments

Fällde på riktigt en tår, fy så sorgliga besked! Har varit så himla roligt att få följa er dessa år, ni är verkligen glädjespridare i min vardag och torsdag har varit veckans bästa dag. Tack, tack, tack för alla skratt, gråt, tips, råd, motivation och inspiration! Kommer sakna er!

Post a Reply

Jag minns det första avsnittet så väl! Jag hade aldrig lyssnat på podd innan men tyckte det var perfekt att lyssna på då jag var ute och promenerade mycket under första mammaledigheten. Sen kom mammaledighet nummer två. Vi åkte på road trip till Monaco och Italien och tvingade min man att spela ett avsnitt i bilen, det råkade vara avsnittet ”Livet”, minns att han blev så rörd. Och sen mammaledighet nummer tre. Har älskat denna podd. Det känns SÅ tråkigt och vilket tomrum till jul då bebis nummer fyra kommer! VAAAAD ska jag lyssna på?

Post a Reply

Verkligen tråkigt. Har sett fram emot att lyssna på er varje vecka sedan start. Jag har skrattat högt många gånger och även fällt en tår. Kommer att saknar er!! Ni fortsätter väl blogga ändå..?

Post a Reply

Fy va tråkigt , typ min egenstund i veckan när jag får lyssna på er en stund ❤️❤️❤️
Men berätta nu allt om vad ni har för utbildningar , hur ni träffade era män , hur man får en relation att fungera med sin ex-man , vad kommer ni att göra nu och framförallt varför slutar ni med bläckan???

Post a Reply

Detta är verkligen en sorgens dag…. Älskat er pod sedan första avsnitt!
Som jag skrattat med er och ibland även blivit rörd till tårar. Torsdag/Bläckan har varit en av veckans höjdpunkter ! Åh vad jag kommer att sakna ert sällskap, era röster och er humor…
Stort Tack och Stor Kram till er båda

(tur Instagram finns så jag kan följa er där, för DÄR slutar ni väl inte med era egna konton..?!)

Post a Reply

Åh nej! Så himla tråkigt! Jag älskar er podd och det förgyller mina torsdagar! Jag kommer sakna den och er!

Post a Reply

Vilken ledsam morgon, älskar älskar er podd, det är så jäkla kul o höra om era liv och hur ni lever i USA, enda podden jag fortsatt lyssna på! Kommer sakna er såååååå mycket <3 Hoppas att ni fortsätter blogga!? Annars vet jag inte vart jag ska hitta all inspo till inredning och mode. Kram ni är helt underbara.

Post a Reply

Åhhhhh nej nej nej neeeeeej! Har följt er så länge och tröttnar aldrig, längtar alltid efter nästa avsnitt så fort jag lyssnat klart på torsdagen.

Post a Reply

Har inte lyssnat på avsnittet än, men kan bara hålla med alla, så tråkigt! Stort tack för dessa år och tack för att ni delat med er, inspirerat och gett många skratt. Er podd är den enda jag fortfarande lyssnar på då den har känts ärlig och genuin. Så bra jobbat!

Post a Reply

Verkligen supertråkigt! Går på riktigt med lättare steg till jobbet på torsdagsmorgnarna. Är som att en karamell ligger och väntar på en. Förgyller verkligen morgonen!

Post a Reply

Kan vi inte övertala er att fortsätta?? Så sorgligt.
Jag började lyssna när jag fortfarande bodde i Sverige, sen flyttade jag till NYC och det har varit så kul att ha “sällskap” av andra svenskar som reflekterar över livet på den här sidan. Jag lovar att jag fått minst ett tips i veckan på saker jag köpt eller kollat på genom er, så mycket bra inspiration! Kommer sakna er så mycket.

Post a Reply

Jag kan inte fatta att ni slutar podda. Jag hade inte brytt mig om någon annan podd men er, ni känns nästan som vänner. Jag tror att ni har en liten men extremt trogen följarskara.
♥️♥️♥️

Post a Reply

Men!! Karin ditt skratt och din humor. Gud bad jag kommer sakna det och hela podden förstås.
Hoppas du/ni startar ny podd eller ännu bättre en tvshow⭐️.

Post a Reply

Så sorgligt!!! Men tack för alla härliga poddar. Kommer sakna er!! ❣

Post a Reply

Jag ryser i hela kroppen. Så ledsamt. Vill inte att ni ska lämna oss. Lämnas oss inte? Hoppas ni hittar ett annat format att synas, höras, inspireras och sprida er kärlek på. För, ni kan inte bara gå ifrån oss. Vi tycker ju om er så himlans mycket. Varm kram, ni är två helt fantastiska kvinnor!

Post a Reply

Åh dagen kom till slut :(. Jag har älskat er pod sedan första avsnitt. Precis som det har hänt mycket hos er så har ni följt med mig. Mina sista 20-någonting, en läkarexamen och mitt år som nybliven mamma. Jag kommer verkligen SAKNA eran pod. Ni har förgyllt varenda sablans torsdag. TACK ❤️

Post a Reply

Fråga till frågepodden: but whyyyyy?? Varför slutar ni podda?

Post a Reply

Har lyssnat på er podd sen starten och varje avsnitt slutat ni med att säga vart man hittar er, detta är första gången jag går in på din blogg! Fy så sorgligt att det är slut, ni har vart så bjussiga och härliga. Kommer verkligen att sakna er!

Post a Reply

Den första och enda podd jag lyssnar på. Rolig, inspirerande, smart, viktig, och intressant!
Kommer aldrig glömma avsnittet när Jennie berättar om sin tatuering, din skrattattack är den ROLIGASTE :
Kommer sannerligen sakna er!
Lycka till med vad ni än tar er ann!

Post a Reply

Så sorgligt att det tar slut här! Hade det på känn efter ett blogginlägg hos Jennie, om att inte fastna i saker och att det var något ni kanske skulle prata om i podden. Då tänkte jag, dom slutar nu. Neeeej
Vad kan vi lyssnare säga förutom ett stort TACK!!! Ni är en fantastisk duo! Ni har berört många. Så roliga och smarta. Älskar att få höra om aktuella saker där borta i LA. Och jag vill också berömma dig Karin för jag tycker du alltid har varit så välformulerad när ni diskuterat viktiga ämnen i podden. ❤️❤️

Post a Reply

Men så tråkigt! Ni är båda så fantastiskt roliga, intelligenta och starka kvinnor. Älskar humorn och glimten i ögat med kärlek till familj och vänner. En riktig boost podd. Kommer saknas!
Undrar vad ni tror era barn kommer syssla med när dom bli vuxna? Ser ni en flytt hem till Sverige i framtiden? Du flyttade ju trots allt inte när Trump vann ;).
Lycka till framöver!

Post a Reply

Det är så känslosamt att läsa alla dessa kommentar och ert engagemang – det betyder ALLT! Tack snälla snälla ni!
kram

Post a Reply

Har nu lyssnat på er sista podd….. känns så trist att det är slut. Har varit så härligt att få solsken en gång i veckan från LA. Ni har verkligen delat med av med- o motgång. Tack för så många goda stunder tillsammans. Jag gillar er så mkt båda två! Vilka lyssnare ni haft under hela er tid i sändning, känns som vi varit ett team! Love you! Lycka till i det fortsatta livet önskar jag er båda! ❤️

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.