More is more

Otrolig växtlighet och mogen man…

På lördagen mådde jag som man gör efter en kväll med mamisar på stan… OMG. Ja, ni fattar. Men värt det såklart. Blev mig själv först under eftermiddagen, och då slogs jag ÄNNU en gång över denna otroliga växtlighet. Allt blommar. Det doftar ljuvligt av blomster överallt. Det är så vackert!
Slogs av detta också – att min man – är SÅÅ mogen. Alltså om ni kunde känna doften av denna häck. Den är otrolig! Jasmine at it´s best. Det finns olika sorters Jasmine och det här är nog min favorit, doftmässigt.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.