More is more

Happy Mothers Day

I söndags var det amerikanska Mothers Day, och jag fick världens finaste frukost-buffé av killarna, och så hade de plockat dessa fina buketter. Jag är så tacksam över dessa fantastiska barn!  God omelett från Henrik!Hängde sen på soffan med alla gullisar, tidningar och kaffe. Bästa morgnarna!

2 Comments

Tittade på er live och bara grät haha ❤️
Saker jag verkligen kommer att minnas och ta med mig: Lyckan när du fick Ellie, grät så mycket återigen med er då. När du berättade om att du också mått skit när du var yngre men att det vände sen, det gav mig så mycket hopp! (Är 26). Och såklart nu när ni gifte om er, så himla fint att se. Tack för alla fina stunder och härliga powerwalks ni har förgyllt. Ni har varit så fantastiska förebilder dessa 4 år, önskar er en fin sommar och hoppas på att ni kommer fortsätta hålla igång era andra kanaler så vi kan följa er där. Kram!

Post a Reply

Men åh Pauline! Så fint skrivet!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.