More is more

Så var den här dagen här…

I veckan sågs vi hemma hos mig och spelade in våra två sista avsnitt av bläckan… OMG. Så mycket känslor… all over the place. Men vi tog oss genom det, och jag tycker verkligen vi bjuder på oss själva. Och att detta blir två riktigt bra avsnitt. Lyssna och avgör själva! Frågepodd del 1 kommer ut nu denna vecka, och del 2 kommer nästa vecka. puss & kram

3 Comments

Hej!
Har precis lyssnat färdigt på första delen av ert avslutningsavsnitt och jag ville bara ta det här tillfället att berätta för er hur mycket er podd har betytt för mig. Jag är 21 år gammal och har lyssnat på er sedan ni började podda för fyra år sedan. Då var jag 17 år gammal och diagnostiserad med utmattningssyndrom och djup depression, och allt var kolsvart. Jag såg ingen mening med att fortsätta leva och ingenting kunde ens för en stund göra mig glad. Mina läkare tjatade om att jag behövde ta mig ut ur huset och promenera, och för att göra dessa promenader möjliga behövde jag något att lyssna på och det var då jag hittade er. Ni blev mitt sällskap medan jag kämpade för att inte falla ihop under de dagliga 5-minuterspromenaderna. Ni blev de som kunde få mig att faktiskt genuint le och kanske till och med skratta ibland. Ni blev de som kunde få mig att fälla en tår när jag annars levde i ett känslomässigt vakuum. Men framför allt blev ni de som gav mig hopp om livet igen. Er vänskap, hur ni hanterar upp- och nedgångar, erat skratt, era berättelser om allt från bläckor till barn och kärlek- allt detta fick mig tillslut att känna att livet kanske ändå är värt att leva. Idag är jag frisk och mår bra, och jag tror att mycket av det är tack vare er.
Med detta vill jag egentligen bara säga- Ni har gjort stor skillnad för mig, och för det är jag så tacksam.
Tack för allt.

Post a Reply

Så himla sorgligt, ska verkligen njuta av dessa två avsnitt som är kvar! Sen går det ju att gå tillbaka i arkivet om en saknar er allt för mycket. Puss!

Post a Reply

Hej L!
Tack för detta! Det betyder så mycket för oss att höra detta! Det är så många år och så mycket känslor investerat i detta. Vi har älskat att göra det, och att få höra att det betydit något på riktigt är så fint! kram!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.