More is more

Blandat!

Henrik åkte tillbaka till LA för lite mer än en vecka sen… vi längtar så efter honom! Men jag passar också på att köra en takeover över hans territorium – stora båten och grillen. Det går så bra!Sista badet med mannen!

Vi fick till en superhärlig middag han och jag också på goda Oaxen.

Caesar och Harry har hängt en del med Svea och de andra barnen på ön.

Vi har varit på landet en vecka. Och badat badat badat! Så härligt!

Kanotat lite också… vi hade stora planer på tält och övernattning. Vi skulle bli värsta vildmarks-mammorna jag och min syster. Det höll i en kvart.
Och traditionsenligt hann vi med en tur med fina Mariefredståget.

Morfar läser sagor för Frank och Ellie.Tillbaka på ön. Fiskeliv för vissa…

Båtliv för andra.

Kört ring har vi gjort också! Och många bullar, mycket chips och en hel del glas vin har det blivit! Ser fram emot nystart i LA nästa vecka!

6 Comments

Det syns, att ni har unnat er. Hur tänker du kring kost? Hela er familj verkar ha lätt att lägga på hullet. Även dina barn är tjocka och blivit överviktiga, hur tänker du kring det?

Post a Reply

Det enda jag har något att tänka kring här är DIG. Vilken otroligt otrevlig människa du verkar vara. Mycket glad att jag inte behövt stöta på dig i riktiga livet. Att du ens har mage att kommentera så om barn.

Post a Reply

Det var det fräckaste Eva! För det första är de inte överviktiga och för det andra ska man aldrig kommentera barns vikt eller utseende på ett negativt sätt. Eller vuxnas heller för den delen. Har man inget snällt att säga eller skriva ska man hålla tyst!

Karin, ni är jättefina allihopa och verkar vara en supermysig familj, stor kram till er alla!

Post a Reply

Ursäkta mig Eva, men fy fan vilken vidrig kommentar! Usch och åter usch!

Post a Reply

Vikthets och näthat, fy fan för Evas kommentar. Hur ska man se ut egentligen om inte ens ni duger som ser ut att vara en helt underbar, välmående och fin familj. Eva, släpp tangenterna och börja arbeta med ditt eget liv istället för jag lovar dig, det finns så mycket som är bättre och mer givande än att hata på nätet. Jag tror inte att du hjälper någon alls genom dina kommentarer, bara sårar och gör illa mottagaren.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.