More is more

Lite tankar…

Ni är några som frågar vad som händer med bloggen…

Jag fick ett gäng rätt otrevliga kommentarer för någon månad sen – som berörde både mig och familjen, och jag kommer inte gå in på innehållet. Jag raderade de flesta. Hur som helst så lyckades jag inte radera känslan som kom med dessa kommentarer. Så jag har funderat en hel del över vad jag ska göra med bloggen. Om jag ska fortsätta med den, eller om jag ska lägga ner den. Eller ändra innehållet. Jag har bloggat i 11 år och har absolut fått en massa knäppa, elaka och konstiga kommentarer under dessa år. Inget nytt med det. Och jag vet att man inte ska ta åt sig. Men jag är en känslig person och klarar inte av elakheter. Så är det. Så jag behövde en paus.

39 Comments

Usch så hemskt, hoppas du vill fortsätta blogga för jag tycker din blogg är jättebra!

Post a Reply

Men vad är det för idioter som fäller elaka kommentarer om din familj. Det är så lågt. Hoppas du låter detta rinna av dig och att du orkar fortsätta.

Post a Reply

Hej vill bara säga att jag följer dig både här och på Instagram och tycker alltid att det är kul att läsa dina inlägg och se dina fina bilder.
Hoppas du fortsätter blogga!

Post a Reply

Har saknat bloggens den senaste månaden. Så tomt när inte podden finns längre. Hoppas verkligen inte du lägger ner den. Massa kärlek❤️

Post a Reply

Hoppas verkligen du fortsätter blogga, älskar din blogg❤️❤️❤️

Post a Reply

Hoppas också att du fortsätter. Är så roligt att läsa om ert liv “over there” och i Sverige.

Post a Reply

Här är en till som har saknat bloggen. Håller tummarna att du återupptar den. Har följt dig sedan ni bodde i New York och älskar dina inlägg om vardagslivet med din fina familj.
Hälsningar från Göteborg

Post a Reply

Hemska människor de finns, förstår du blir berörd och sårad ❣️ Tänk på alla fina och positiva kommentarer du får jämfört med de elaka, vet att det är svårt att tänka men dessa människor lider av sådan grov avundsjuka och någon slags skada i huvudet, och skulle du möta de på gatan hade du känt igen dem på deras fula klädstil och huvudet ner i gatan.
Massor med kramar

Post a Reply

Så tomt utan både podden och din blogg!
Heja dig! Ta ingen skit!

Post a Reply

Folk är f*n inte kloka… usch vad tråkigt. Jag hoppas att den kärlek vi som älskar din blogg skickar ut kan övertyga dig till att fortsätta. Du är saknad ❤️

Post a Reply

Det är okej att du slutar blogga om du börjar podda igen❤️❤️❤️❤️ SAKNAR BLÄCKAN SÅÅÅÅÅ tvingas konsumera piffar jag inte ens gillar nu för tiden. Sant men mörkt!!

Post a Reply

Saknar din blogg, så himla mysig och feelgood! ❤️

Post a Reply

Hej, man blir mörkrädd för alla knäppisar där ute som bara är ute efter att förstöra för andra! Saknar din blogg som verkligen har en skön mix av allt möjligt, hoppas du får lusten tillbaka att fortsätta. Varma hälsningar

Post a Reply

Åh vad tråkigt!!! Att det ens ska behöva hända… förstår verkligen dina känslor kring att fortsätta blogga eller inte 🙁
Jag som läst bloggen och lyssnat på podden under ett gäng år, hoppas att du ändå till slut kommer fortsätta med denna fina roliga härliga blogg!! Har alltid varit så trevligt att “kika in” hos dig och få följa din/er vardag over there i Hollywood.
<3 Kramar från en Jämtlandstös <3

Post a Reply

Hej Karin, din blogg har gett mig mycket glädje och inspiration. Jag tycker du hittat en perfekt balans mellan det privata och offentliga men jag förstår att gränsen är svår. Jag vill minnas för många år sen att du sa du skrev för dina barn, som ett dokument för dem att ha i framtiden. Vilket ju är en alldeles fantastisk tanke. Med åren ändras ju perspektiven och drivkraften och det är helt förståeligt. Så jag tycker du ska lyssna till dig själv och dina nära. Vi är många många som skulle sakna din blogg om du skulle välja att sluta. Men du är inte skyldig oss något. Jag vill ju också säga att inte ta åt dig av kommentarer som bara är illa menade, de är inte värda det. Men det kan såklart vara svårt det förstår jag.

Post a Reply

Måste vara ren och skär avundsjuka på dig och fam.
Det är inga normala människor som skriver sånt.
Hoppas du slipper sånt i fortsättningen❤

Post a Reply

Oh, så himla dumma människor det finns!! Hoppas du orkar blogga och kanske till och med podda? Saknar dig .

Post a Reply

Älskar din blogg❤️

Post a Reply

Så ledsamt att höra. Jag har läst bloggen sedan Harry var baby, så det känns extra hårt att några kommenterar elakt om er familj – den bryr jag mig om efter alla år. Vi är nog många som hoppas att bloggen inte läggs ner – och skulle gärna höra dig i en podd igen! Kram!

Post a Reply

Sluta inte, din blogg är generös och inspirerande med inredning, skönhet och fina vyer. En underhållning i vardagen. Saknar podden så stäng inte bloggen. De onda orden grundar sig nog i avundsjuka – sorgligt!

Post a Reply

❤️

Post a Reply

Så himla tråkigt! Och fullt förståeligt att du väljer att pausa och fundera. Som många skriver är du saknad. Både här och i podden! Hoppas att du inte slutar blogga utan fortsätter dela med dig av ditt liv och vardag. Du är en inspiration! Kram!

Post a Reply

Hoppas du orkar fortsätta blogga! Gillar verkligen dina inlägg & du har en superfin familj! kram!!

Post a Reply

Usch, vad tråkigt att läsa! Måste vara svårt att skaka av sig något sådant.. Jag kan bara säga som många innan – jag älskar din blogg (och podden)! KRAM

Post a Reply

Åhh vad tråkigt men jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga.
Jag har läst bloggen sedan NY.
Du och din familj är så fina, det är så roligt att följa er.
kram! ♥

Post a Reply

Så himla tråkigt att höra! Jag har följt dig sen ni började med bläckan och har saknat bloggen under din paus. Hoppas att du snart är tillbaka

Post a Reply

Saknar verkligen din blogg!!

Post a Reply

Älskar din blogg och att få följa din familj! Är också känslig och tar lätt åt mig så förstår obehaget. Vi är dock så många fler än de som ska trycka ner som känner att bloggen ger positiv energi, kärlek och allmäna good vibes. Hoppas att du känner att du får tillbaka energin du ger ut. Det tycker jag själv är svårt när man ger ut energi och inte får något tillbaka, eller ännu värre, hat tillbaks. Med det sagt, tack för att du delar med dig! Din blogg är min favorit och jag blir glad varje gång det kommit ett nytt inlägg.

Post a Reply

Vill bara säga att jag tycker du är en stor förebild och det vore så tråkigt om bloggen försvann.
För ett tag sen lyssnade jag på ett av era gamla avsnitt där du pratar om varför du har valt att vara hemma med era barn och hur du tänker kring det. Och det var så ”spot on” med hur jag känner! Fram tills dess hade jag känt mig lite ensam i mitt val att vara hemma med barnen och det kändes så härligt att lyssna på någon som lever ett lite liknande liv som jag (om än i ett annat land). Det är så härligt att kika in på din blogg med jämna mellanrum och se hur du njuter av din vardag och bli lite smittad av din positiva energi.
Tack för ett gäng underbara år med bloggen och podden!

Post a Reply

Favoritbloggen saknas ❣️

Post a Reply

Blir alltid glad av att läsa din blogg! Bara olyckliga människor som öser skit över andra! Förstår dock att det är svårt att inte ta åt sig! Hejja dig och låt inte deras elaka kommentarer bita på dig❤️

Post a Reply

Blir så ledsen för din och din familjs skull.
Bedrövligt med människor som hela tiden har behov av att trycka till utan att tänka på vad det kan få för följder.
Gillar din blogg mycket och hoppas att du kan få inspiration att fortsätta.
Vi är många som uppskattar dig och det du skriver.
Varm kram!

Post a Reply

Full förståelse för det! Älskar din blogg och saknar bläckan så mycket och vi är så många som gör det men ingen ska behöva stå ut med sådant där skit. Hoppas du har en härlig höst, tänder ljus och börjar peppa för halloween. Du är bäst!!

Post a Reply

Sluta inte blogga, snälla, älskar och uppskattar det du skriver <3 Ni är såå härliga och fina hela familjen. <3 Vi skorpioner är lite känsliga på gott och ont, men framför allt på gott, och det är helt ok 🙂 Min dotter bor i LA, så jag hoppas att hinna resa dit i november och fira min födelsedag där och då. Vinkar till dig eller er om jag råkar er 😀 Kram!

Post a Reply

Karin, kör ditt/ert race. Vad andra tycker spelar ingen roll! Förstår om det sårar men låt det inte äta upp dig.
Bloggen, du & er familj är underbar och vi är många som älskar att få ta del av er vardag. Go Karin! 🙂
Kram från SF!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.