More is more

Nya tag!

Tack snälla för alla era gulliga kommentarer. Jag kör nya tag tänker jag… har ju som sagt hållt bloggen igång sedan 2008 – och tänker att det faktiskt är lika mycket för mig själv, som för barnen, och familjen långt därborta och för ER som är så himla snälla. Och inte för trollen.

Jag får för mig att mina barn kommer tycka att detta dokument är väldigt roligt att gå tillbaka och läsa när jag är RIKTIGT gammal… och att de då kanske är i den ålder jag är nu. I mammas fotspår liksom.

Helgen var mysig! LA är för närvarande egentligen alldeles för varmt. MEN det ska bli lite lägre temperaturer nu framöver. I söndags hade vi Issa, Filip och barnen över på grill. Och mygg-plåga. Vi har så mycket mosquitos just nu här i LA att man blir tokig. Henrik (och jag) bedriver ett KRIG mot dessa små plågoandar dygnet runt. Vet inte hur många olika preparat och maskiner vi testat, och har igång samtidigt…Hamburger-gänget. Och så den här bilden på mig och Issa, vill jag skriva… men det är ju såklart Ellie och Greta. Men det är så mycket oss över den. Fnissar för mig själv när jag ser den!

Ellie har fyllt tre år för några veckor sedan, och började skolan förra veckan. Hon är så duktig att jag får kramp i mamma-hjärtat. Vi hade ingen inskolning – för den pågick konstigt nog mitt i sommaren – och var frivillig. Men då var vi ju i Sverige. Så när hon väl skulle börja var det i princip bara att lämna av som gällde. Ni kan ju tänka er mitt känsloliv! Hon grät vid lämningen under tre dagar. Fjärde dagen sa hon allvarligt “hejdå, mamma kommer tillbaka sen”, jag sa “att ja det gör jag, mamma kommer alltid tillbaka!”. Och nu en och en halv vecka in säger hon glatt hejdå, och ger sig direkt in i någon lek. WOW.

Livet!

22 Comments

Åh vad roligt!! Woho för nya tag 😀

Post a Reply

Hurra! Så glad att du fortsätter blogga. 🙂

Post a Reply

Så roligt att du kör på med din mysiga blogg! Här på Gotland har vi vattenbrist, så vi har ju regntunnor vid varje stuprör = myggkläckningsparadis… Så jag går regelbundna rundor och droppar i Yes diskmedel för att ha i sönder ytspänningen så äggen sjunker och inga nya myggor kläcks. Fy för mygg alltså!

Post a Reply

Så glad att du är tillbaka! ♥

Post a Reply

Bra där Karin. Roligt att följa dig i bloggen igen, och ännu mer för att du inte låter trollen vinna!

Post a Reply

Så roligt att du är tillbaka & bloggar!♥️

Post a Reply

Fint att ha dig tillbaka! ❤️

Post a Reply

Så fint at du fortsetter å oppdatere bloggen! Har savnet de hyggelige innelggene dine.

Post a Reply

Åh vad glad jag blir Att du “är tillbaka”!! Puss & Kram

Post a Reply

Jaaaa, så glad att du fortsätter att förgylla med din blogg!

Post a Reply

Yes!! Hurra vad glad jag blir!❤️

Post a Reply

Härligt att du fortsätter! ❤

Post a Reply

Härligt! ❤️
Saknar Veckans bläcka otroligt mycket! Har inte hittat någon annan pod som det är värt att sätta av tid för.

Post a Reply

Ja!!! Så bra att du är tillbaka ❤️

Post a Reply

Kul att du är tillbaka!!

Post a Reply

Yaaay! Vad glad jag blir 🙂

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.