More is more

Lite Hollywood historia…

Vi bor rätt nära Spaulding Square historic district, och när jag hinner tar jag gärna en prommis där med Buster. Det är område på åtta kvarter med fantastiskt fina enplans-hus byggda på 20-talet av arkitekten Albert Starr Spaulding. Här bodde skådisar, regissörer och filmarbetare som jobbade med silent films. Man kan se det framför sig! Hur de lämnade sina perfekta små hus och åkte till filmfabriken. Hela området ser ut som ett filmset. Tydligen köpte Lena Dunham ett av dessa hus också för ett par år sedan. Älskar dessa kvarter!

Det här var för övrigt Lucille Ball´s hus.

5 Comments

Tack för tipset.Bor just nu en bit från Chateau Mormant så det får bli morgondagens utflykt. Tack för bästa podden och insta❤️ Saknar er och dig. Har hängt med från början på både blogg och podd. Är här för att installera yngsta dottern på UCSB och har lite ”semester” i LA efter att ha sanerat studentboendeKram Carola

Post a Reply

Så fint. Hur är det generellt i LA. Går man/låter sina lite större barn gå själva till kompisar eller så. Eller åker man alltid bil?

Post a Reply

Hmm… det beror ju på om man har kompisar på sin gata eller om de bor för långt bort… i Sverige är det nog vanligare att man bor närmre varandra. Dvs om man går på samma skola och i samma område så blir det nog mer automatiskt så att man umgås. Både Harry och Caesar går på skolor rätt långt bort från där vi bor. Men de har några kompisar på gatan också.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.