More is more

Dekor-säsong…

Det är oktober! Och det innebär att dekorations-säsongen officiellt är här! Först ut har vi Halloween, sen Thanksgiving och så rakt in i julen. Härligt! Hösten är verkligen underbar. Hade en mysig lunch med Sofie och Malin och supergoda champagne drinkar på The Ivy förra veckan. 

Buster gillar också The Ivy. Han blev ju serverad turkey. Och andra smått och gott under bordet såklart!Jag, Henrik och killarna var på iPic i Westwood förra veckan och såg en film som jag nu inte ens minns namnet på. Den var så dålig!  Men Brad Pitt var snygg. Och maten och sällskapet var toppen! Besöker ni någonsin LA och vill gå på lyxbio – gå på iPic, och beställ Turkey sliders och truffle fries. Och ett glas krispigt kallt vitt vin.Jag, Issa, och våra hundar lunchdejtade med Pauline på Gracias Madre en annan dag. Jag och Harry efter förra veckans tennislektion i Larchmont. Båda killarna spelar, och börjar verkligen bli duktiga! Jag ska också börja ta lektioner igen. Kanske Ellie också!
I Caesars klassrum bor gulliga marsvinet Happy, och vi hade honom här hos oss över helgen. Han är poppis hos alla. Till och med Buster gillar honom!Träffade Kiki också! Så mysigt! Älskar grönskan utanför vårt vardagsrum.

Issa och jag innan helgens kräftskiva som gick av stapelns hemma hos Sofie och Eric.På väg! Mot vin och kräftor…
Som sagt, pyntsäsongen har just börjat!

6 Comments

Så härligt med höst! Men som jag saknar att höra podd med dig! Det är som om man lärt känna dig som en distans-kompis, och sen poff, borta! Uhu. Er podd hade så mycket värme och helt sjukt roliga grejor. Älskar dina googlingar bl a. Hoppas du blir sugen på att podda igen! Kramar!

Post a Reply

Åhh! Vad HÄRLIGT med dina blogginlägg Karin. Var kommer dina snygga guldringar/öhängena från, de du hade till kräftskivan?

Tack & kram!

Post a Reply

Det är inget märke jag känner till… 15-dollars fynd i en klädaffär bara.

Post a Reply

Saknar dig så mycket i podden. Du gav den så mycket värme. Kram

Post a Reply

Kan du inte börja podda igen? Saknar verkligen din humor och din värme. Bästa podden och nu så tomt.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.