More is more

Lana på Hollywood Bowl

Jag, Henrik, Malin och Sigge var på Hollywood Bowl och såg Lana Del Rey förra veckan. En fantastisk konsert! Jag älskar ju Lana, och denna konsert var så speciell – i och med att nya albumet är grymt, och för att hon fått dit några helt otroliga namn. Som hon framförde några otroligt fina duetter med. Chelsea Hotel med Leonard Cohens son Adam var helt fantastisk. Och Wicked game med Chris Isaak – det var ju som att resa tillbaka i tiden! Och så Sean Lennon… ja ni fattar. Det var fint!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.