More is more

Häng med kids…

Den här månaden är det en hel del helgdagar här under veckorna, så det har blivit mycket häng med barnen. Så mysigt! Här var vi på The Grove förra veckan – ett besök som visserligen spårade totalt. Det var nog rätt många som upplevde en galen mamma på stan där… (jag – med all rätt: ett barn försvann, ett annat klädde av sig naken i en affär, en annan fick x antal utbrott). Momlife. Som jag inte skulle byta mot något annat life i världen!

Hemma bäst!
Det är mycket pepp inför Halloween! Här har vi Caesar i sin … ja vad är detta egentligen???
Jag och Ellie var på en liten kompis 3-års kalas på Santa Monica Pier. Jag älskar denna kjol för övrigt, från mitt favoritmärke Saloni.
När det vankas tårta får man alltid vänta för länge, tycker Ellie.
Vi hade en liten incident i helgen också – Ellie ramlade in i ett bord och slog huvudet… vi trodde att det kanske skulle behöva sys så vi åkte till akuten. Och fick åka hem UTAN stygn, med en ny nalle.
Ellie gulligast i världen i ny fin klänning från How to Kiss a frog.
På hajk med Harry på Columbus Day.
Här är vi. Den lilla trion.
Många som tappar sina nycklar under hajken… det är inte kul, när man inser att man ska gå tillbaka och leta. Längst ner hänger denna tavla för upphittade nycklar. Roligt!
Apropå barn. Är inte Ellie en kombo av mig och min gulliga syster när vi var små?

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.