More is more

Veckan som gick…

Det är slutet på oktober! Och i veckan handlar det mesta om Halloween såklart – för på torsdag är det Trick & Treat… Men förra veckan hann jag med lite annat. Jag, Issa och Cirpa hade en väldigt trevlig lunch på The Ivy.

Jag och Issa.
Harry och Ellie myser pool-side.
Supervärmen höll i sig hela veckan, så det blev poolbad nästan varje dag.
Vi håller på med lite målning härhemma… Köket får en ny rosa nyans – jag älskar ju rosa! Ni får snart se hela resultatet.
Jag, Malin och Lisa hade ett intressant möte på Soho house.
Jag gjorde mitt årliga mammogram. Ingen rolig upplevelse – men vill passa på att uppmana er att inte glömma boka in era mammogram. Så viktigt!
Jag och Ellie var på Pumpkin patch med skolan. Det är en tradition i Halloween-tider. Alla barn får gå tillsammans med sina kompisar och mammor o pappor – om man hinner vara med – till skolans lilla garden. Och där får man välja sin egna lilla pumpa. Som man sen tar med tillbaka till skolan för att dekorera.
Och Ellie var ju på cowboy-kalas förra helgen också! Succé!
I fredags var jag och Ellie på bad, pizza och mys-häng hemma hos Iza och Kalle – perfekt start på helgen!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.