More is more

Viva Mexico!

Vi firade Thanksgiving i Cabo San Lucas i Mexico. Barnen var lediga hela veckan, och vi passade på att åka bort. Det tar bara 2,5 timma med flyg till Cabo från LA – vilket gör detta så himla perfekt med en ganska vild och ljudlig 3-åring. Vi hade supermysiga dagar – med perfekt värme hela tiden, några dagar sol, och några dagar med regn och åska. En av de mysigaste kvällarna satt vi i baren medan det åskade och spöregnade utanför (inte lika mysigt för Henrik som denna dag låg i magsjuka)…

Pigg…

…och redo att ta mig an December!

2 Comments

Förstår att du har fullt upp men saknar dina inlägg, speciellt nu när vi ska renovera vårt drömhus o du är (o har alltid varit) stor inspo, lite vardagsbilder från ert hem hade varit så inspirerande att se! Stor kram och God Jul, Jessica

Post a Reply

Gud så härligt! Solen har ju verkligen lyst med sin frånvaro (hehe) här i Sverige. Börjar känna mig desperat. Och vill inte flyga i onödan, men snart går man ju på knäna…

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.