More is more

Veckorna innan jul…

Vi kom hem från Mexico, och mina föräldrar landade i LA dagen efter… och sen har dagarna bara gått upp i rök. Vi har julpyntat, shoppat, sysslat med diverse saker i skolorna. Och så har jag varit lite sjuk, så en hel del tid har spenderats i min julbäddade mysiga säng!

Mamma och pappa hittar ju alltid på diverse olika projekt när de kommer hit, och denna gång har mamma tagit sig an det lilla rummet i köket – där barnen pysslar och håller på. Mera bilder från denna renovering kommer! Här håller hon på att byta tyg på de väggfasta dynerna.

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.