Stockholmsliv

FAVORITER OCH STOCKHOLMSTIPS

Electrolux At "Blood Ties" Premiere

Min kompis Anette lärde jag känna när vi jobbade tillsammans på Blomquist&Co. Jag kommer ihåg att jag tyckte hon var så snygg och elegant men framförallt har hon en man (Bosse) som nästan varje vecka skickade fantastiska blombud till henne med de kärleksfullaste budskapen. Tror du tjejerna på jobbet ville klona Bosse? JA! Idag bor de tillsammans på Östermalm i Stockholm. Jag skulle gärna flytta in där om jag fick möjlighet. Våningen är smakfullt inredd med mycket färg och personliga detaljer. Här får ni en liten glimt av hennes sex favoriter och hennes bästa Stockholmstips just nu.

NAMN: Anette Ullberg.

YRKE: Projektledare.

STOCKHOLMARE SEDAN: Sedan födseln, men gjort en del avstickare då jag bott utomlands i omgångar.

GILLAR MEST I STOCKHOLM: Närheten till min familj och mina vänner.

FAVORITBUTIK I STOCKHOLM: Just nu är det Sara Clausin.

BÄSTA RESTAURANGEN I STOCKHOLM: Jösses, det varierar från dag till dag så det kan jag inte svara på. Just idag skulle jag gärna äta en supergod pizza på Taverna Brillo.

DET BÄSTA MED ATT BO I STOCKHOLM: Jag gillar nog mest att det är gångavstånd till det mesta. Jag kan dra på mig ett par gympaskor och nå skogen på några minuter likväl som partydojorna kan promenera mig ner till city på kort tid.

Tack Anette för att jag fick ta del av dina favoriter och Stockholmstips!

2 Comments

  1. […] kompis Anette som jag fick en glimt hos i juni och frågade om hennes 6 favoriter i sitt hem och sina bästa Stockholmstips säljer nu sin  […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.