Stockholmsliv

WALDEMARSUDDE

På helgerna brukar jag springa runt Djurgården. Trots att himlen var grå och regnet hägrade utanför fönstret tog jag mig ut. När jag var längst ute på Djurgården öppnade sig himlen och då såg jag skylten till Waldemarsudde. Jag sprang dit och tänkte att jag kunde värma mig i entrén. En guide frågade om jag ville ta en tur på slottet. “Du är helt ensam på slottet sa hon”. HJÄLP tänkte jag. Men jag vågade mig in och i det första rummet blev jag slängd rakt in i barndommen, hela rummet var fullt av Waldemarsuddekrukor. Min Mamma älskade krukorna och vi hade dem i hela vårt hus. Minnen.

Waldemarsuddekrukan

Waldemarsuddekrukan

Här kan du läsa mer om krukorna http://www.museibutiken.se/

In english

On weekends, I usually run around Djurgården. Although the sky was gray and the rain was looming outside the window, I took myself out. When I was right out on Djurgården opened up the sky and then I saw the sign to Waldemarsudde. I ran over there and figured I could warm myself at the entrance. A guide asked if I wanted to get a tour of the castle. “You’re all alone in the castle, she said.” HELP I thought. I went into the first two rooms and there I was thrown straight into the childhood, the whole room was full of Waldemarsudde Pots. My Mom loved the pots and we had them all over our house. Memories

Read more about the Pots here http://www.museibutiken.se/

 

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.