Stockholmsliv

EN GRÖN FÖRSTA DAG?

Hur gick det då första dagen på mitt nya gröna liv? Det började och slutade väldigt bra kan jag berätta. Till frukost blev det en smoothie gjord på 1 banan, 2 dl cocosmjölk, en nävde frysta hallon, färsk mynta och en matsked raw cacaco, och till det ett ägg. På lunchen gick jag och en kollega till  Juiceverket på Högbergsgatan. Där drack jag en Country morning sumo.

“Mitt nya gröna liv?”

Vid tretiden blev jag vrålhungrig och gjorde mig två stora knäckemackor med kaviar. GOTT! Efter jobbet gick jag på yoga med fantastiska Jenni som till hösten öppnar sin egna yogastudio här i Stockholm. Ännu en dröm som går i uppfyllelse. Där bjöds det på gröna juicer efter yogan. Missa inte hennes inspirerande blogg som hon skriver här på Vavawoom.

Nu har jag lagat middag gjord på broccoli, paprika, champinjoner, sparris ruccoloa och halluomi. Som sagt det var lite svajigt mitt på dagen men det ordnade upp sig till kvällen. Den är dock inte slut och lite chocklad har jag nog i kylen.

 

 

 

 

 

3 Comments

underbart ha dig där ikväll!! Hoppas verkligen du kan haka till Alassio!! kraam

Post a Reply

Jag drack också en juice till lunch! Skulle kunna övergå till liquid diet..:)

Post a Reply

  1. […] kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta 2015 än att göra en ny 12 – dagars matdetox. Så bra som jag mådde förra gången jag gjorde min detox så kan jag inte förstå varför jag […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.