Stockholmsliv

GRÖNT LIV DAG 7 + POMMES FRITES PÅ RICHE

Idag har det gått en vecka på mitt nya gröna liv. Och du kanske undrar om det har gått bra? Tyvärr måste jag svara NEJ på den frågan. Det gick väldigt bra måndag-torsdag men sen kom midsommar och sedan dess har jag ätit konstant. Bland annat hembakad västerbotten- och rabarberpaj med extra mycket kärlek=alldeles för mycket smör. Och idag har jag ätit brunch på Riche. Ägg royal, pommes frites och en extra stor skål bearnaisesås. Summa summarum har det inte gått så bra med mitt nya gröna liv. Och vad gör väl det. Jag har haft en urhärlig midsommar med min vän Jenni. MEN imorgon är  en ny vecka och nya tag!

“Ägg royal, pommes frites och en extra stor skål bearnaisesås”

IMG_1900

IMG_1897

Min fina kompis Jenni!

Jenni-Goldberg

Two in one. Vinglashållare och lampa. Smart och snyggt.

Riche

 

7 Comments

Tack för mysigt häng hela helgen darling! Och gott var det 🙂 men glöm inte att vi har tränat hårt också för att väga upp matintaget!

Post a Reply

Ja, det gör vi! Det framgår ju inte riktigt!

Post a Reply

Klart man får, NI får! Ni tränar ju så jäkla duktigt. Livet måste få vara njutning ibland också. Puss på er!

Post a Reply

Bra att tänket finns där i alla fall. Du kommer igång igen och det är bara midsommar, midsommardag, dagen efter midsommardagen osv en gång per år. he he. Det där såg makalöst gott ut. Antar att det var perfektion. Måste nog testa när jag är hemma. Man får slarva när man är hemma i Sverige. Yes!

Post a Reply

Du måste gå till Riche och äta ägg royal och pommes med bea. SÅ GOTT! Ser fram emot din bok, så det blir ordning på mig, hihi!

Post a Reply

Känner igen det där! Men tror ända att en medelväg är bäst i längden, äta nyttigt till 90 % men gotta sig emellanåt 🙂

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.