Stockholmsliv

REASHOPPING?

REASHOPPING. Det låter verkligen toppen men jag lyckas nästan aldrig hitta något på rean. Oftast är min storlek slut eller så är just det plagget jag vill ha INTE på rea. Såklart. Häromdagen var jag på lunch på söder och gick då förbi den ursnygga butiken Sara Clausin som säljer märken från bland annat Diane von Furstenberg, 3.1 Philil Lim, Paul&Joe mm. Relativt dyra men åhh så snygga kläder, skor, väskor och accessoarer. Nu är det REA där och upp till 50% på ordinarie pris. Jag hittade tre saker jag gärna skulle köpt med mig hem för en bråkdel av priset.

“REASHOPPING”

Skorna från “pair” i stl 41 var tyvärr för stora för mig. Dom fick stanna kvar i butiken. 500 kr på rean.

Sara Clausin

Tröja från “DAGMAR” i stl XL och tyvärr för stor den också. 50% på rean, 895 kr.

Dagmar troja

När jag kom tillbaka till jobbet och bläddrade i senaste numret av Elle fanns tröjan med på plocksidan “TRENDGUIDE”. Trist att den inte fanns i min storlek, den hade varit toppen till hösten. Och jag som längtar till hösten.

Dagmar troja

Och dom perfekta “PARTY” skorna. Fanns inte heller i min stl.

Sara Clausin

Massa fint på REA!

Sara Clausin

Höstnytt. See you in Paris. Oui!

Sara Clausin

Selfie. Svårt att ta kort på sig själv. En kamera rakt i ansiktet. Inte snyggt! Men så är det när man är singel på stan!

Karolina Stromgren

7 Comments

Håll kameran bredvid dig så kommer hela du med på bild. 🙂

Post a Reply

Jag lyckas aldrig hitta ngt på rean utan “råkar” komma hem med det enda plagget i butiken som inte är på rea 🙂 Och om jag mot förmodan hittar ngt så är det slut i min stl…

Post a Reply

Samma här, tänk att storlekarna alltid är slut! Såg att du knep några REA fynd i Cannes.

Post a Reply

Och jag vill ha “See you in Paris” tröjan!!!!!

Post a Reply

Var otroligt trevligt att ha dig här!
Och WOW va fin den hör bloggportalen är! Har bokmärkt flera av era bloggar nu! 🙂

Post a Reply

Åhh så roligt, vad jag jag blir att höra det!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.