Stockholmsliv

DEJTMASKINEN

Jag blev tipsad om den nya tjänsten “DEJTMASKINEN” från dejtingsajten Match.com som väljer singlar man är vän med på Facebook. Slumpvis föreslås en dejt. Roligt tänkte jag tills jag fick denna matchning, min kusin? Ehhh, inget fel på Jocke men ändå, min kusin. Nja, vet inte vad jag ska tycka om DEJTMASKINEN, gör om gör rätt hitta mig en singelkarl utanför släkten, TACK! (Blev även föreslagen min Pappa).

Skärmavbild 2014-06-28 kl. 10.04.30

 

 

1 Comment

Very nice design and superb subject matter, absolutely nothing else we require : D.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.